Diensten

Nieuwbouw

Een nieuwe woning bouwt u voor vele jaren, als opdrachtgever hebt u daarom veel wensen en verlangens. Het is onze uitdaging om - binnen de bouwtechnische mogelijkheden - uw dromen te laten verwezenlijken. U hebt nergens omkijken naar. In nauw samenspraak regelen wij onder andere voor u de bouwtekeningen en vergunningen.Wij bouwen alle mogelijke woningtypen. Daarbij werken wij volgens traditionele bouwmethoden of desgewenst volgens moderne systeembouwmethoden.

Verbouw

U wilt een nieuwe badkamer en nieuw sanitair erin? Of u wilt uw zolder verbouwen tot een extra slaap/studeerkamer. Of wat dacht u van openslaande tuindeuren/schuifpui zodat u in de zomer lekker naar buiten kan stappen.

Aanbouw

U denkt aan een serre, bijkeuken, garage of eventueel een grotere woonkamer? Ook hier kunnen wij alles voor u regelen. Zoals: vergunningaanvraag , tekenwerk, installatiewerk, schilder ect. ect. Zodat u maar met 1 aanspreekpunt te maken heeft en dat alles goed geregeld wordt.

Dakkapel

Kunststof of houten dakkapellen met elke gewenste breedte of draai/kiepramen erin gemaakt. Veel mensen onderschatten vaak de ruimte die gecreerd kan worden door het plaatsen van een dakkapel over lengte van de woning. Ook hierbij kunnen wij de vergunning voor u regelen, indien nodig.

Onderhoud

Dit is een ieder wel bekend: U wilt in het voorjaar gaan schilderen en er zijn al wat kozijnen verrot. Wij leveren en plaatsen kunstof kozijnen met houtnerf (haast niet van echt te onderscheiden) en in alle ral kleuren leverbaar. Maar ook voor houten kozijnen kunt u bij ons terecht.

Renovatie

Alles wat aan uw woning in zeer slechte staat is, kunnen wij in perfecte orginele staat renoveren. U hoeft alleen maar te laten weten hoe of wat er moet gebeuren en wij staan graag voor u klaar.