over ons

Missie

Het ontwerpen en bouwen van woningen voor de particuliere opdrachtgever, d.m.v. een traditioneel productie proces. Met het bouwen van deze woningen leveren  wij een bijdrage in de woonbehoefte van vrijstaande woningen van de hedendaagse samenleving.

Visie

De visie van Bouwbedrijf P. Koppers is het vergroten van de toegevoegde waarde in het gehele productie proces van vrijstaande woningen en 2 onder 1 kapwoningen, d.m.v. het bouwen van waardevaste traditioneel gebouwde woningen ontworpen door uw of onze tekenaars. Dit betekent niet alleen traditionele woningen bouwen, maar ook het inventariseren de woonwensen, het ontwerpen , budgetteren, begeleiden, adviseren en regisseren van het gehele bouwproces. Met als basis de jarenlange ervaring op de particuliere woningmarkt en het vakkundige personeel, streven wij permanent naar het optimaliseren van het bouwproces en een hoge klanttevredenheid.

Vrijblijvend Advies.

Bent u in het bezit van een kavel, of heeft u een kavel op het oog, vraag u dan gerust een vrijblijvend advies. Wij willen u graag adviseren bij het aankopen van de kavel, waarop uw droomwoning gerealiseerd kan worden.

De realisatie van uw droomhuis begint met een goed ontwerp die wij samen met B&V Bouwmeesters voor u verzorgen. onze gesprekken, zullen naadloos bij uw wensen aansluiten van het ontwerp.

Wij zijn ervan overtuigd dat de eerste schets presentatie de start is van een droom die werkelijkheid wordt.

Bouwbedrijf P. Koppers, waar ontwerpen, adviseren en bouwen samenkomen.

U hoeft nergens om te denken, behalve naar het mooie eindresultaat

Bouwbedrijf P. Koppers neemt u al uw zorg en werk uit handen, als het aankomt op laten bouwen. Alle fasen van dit proces pakken wij centraal gecoördineerd voor u op. Vergunningen? Die regelen wij voor u in uw gemeente. Onze Tekenaar luistert nauwgezet naar uw wensen, is uitermate creatief, maar toetst tegelijkertijd al uw wensen aan haalbaarheid. De daadwerkelijke bouw van uw droomhuis past precies binnen de gemaakte afspraken.

U hoeft zich geen enkele zorgen te maken over gemeentelijke eisen en de welstandscommissie. Dit werk nemen wij van A tot Z van u over. U heeft nergens omkijken naar en kunt probleemloos genieten van het ambachtelijke eindresultaat. Ons welgemeende advies als deze aanpak u aanspreekt? Vertel ons uw wensen aangaande uw droomhuis, en wij gaan graag de uitdaging aan om dit te vertalen in een uniek ontwerp!

Vakmannen, met liefde voor het vak vindt u bij ons!

Bouwbedrijf P. Koppers heeft ervaren en betrokken bouwlieden die hun vak goed en gemotiveerd uitoefenen. Deze voorsprong praat zicht rond in de markt en heeft ons een team gemotiveerde bouwspecialisten opgeleverd met hart voor hun vak én voor uw droomhuis. Van tekenaar tot werkvoorbereider, van metselaar tot timmerman. Specialisten die hun vak eigentijds ambachtelijk uitvoeren en hun bijdrage aan uw droomhuis als een persoonlijke uitdaging zien. Hun einddoel? Voor u een kwaliteitswoning van de bovenste plank te realiseren.

Ontwerpen, Adviseren en Bouwen.

Het bouwen van een woning, is voor veel mensen een droom. Het begint met het kopen van een mooie kavel waarop uw droom gerealiseerd kan worden. Maar hoe dan verder?

Het verwezenlijken van uw droom begint met een goed advies, waarbij alle onderdelen per bouwfase worden besproken. We zullen voor u een plan van aanpak opstellen, waarin het totale budget, mogelijkheden binnen het bestemmingsplan en planning worden afgestemd.

Indien gewenst, kunnen we u zelfs adviseren en ondersteunen bij de aankoop van uw kavel.

neem contact met ons